Om Las Sola®

Om oss

Las Sola® belysningsarmaturer

Tack för att du besöker Las Sola. Vi är fast beslutna att förse dig med högkvalitativ, kostnadseffektiv belysning som ger ditt hem en avkopplande, trevlig och njutbar atmosfär. Las Sola är en onlinebutik med flera länder, med många leverantörer på hög nivå, där du kan köpa lampor för inomhus- och utomhusbruk. Dessutom erbjuder vi en genomtänkt fraktpolicy med fri frakt. Och du kan göra returer och återbetalningar inom 30 dagar utan bekymmer. Vi erbjuder också ett brett urval av betalningsmetoder som VISA, Mastercard, Paypal, etc. för att passa dina inköpsvanor.

Vad är ett hem? Det är inte bara ett utrymme, utan också en plats där du kan koppla av, vara dig själv och känna frid med dina nära och kära. Belysning är en viktig del av denna process. Det handlar inte bara om att ha tillräckligt med ljus för att kunna se, utan också om att se till att det ljus du har är precis rätt för den stämning du försöker skapa. Vi hoppas kunna skapa en plats där du kan hitta den perfekta belysningen för varje rum, från allmänbelysning till accentbelysning och alla dina behov av belysningsarmaturer.

E-post: contact@lassola.se
Företagets namn: Waves HK Holdings Limited
Företagets adress: UNIT506 BEVERLEY COMMERICAL CENTRE 87-105 CHATHAM ROAD SOUTH, TSIM SHA TUSI KOWLOON HONG KONG
TEL:+8525340 5622

Betydelsen av belysning

Den perfekta belysningen för ditt hem som gör att det känns varmt, inbjudande och stilfullt på samma gång. Det är därför vi har samlat alla våra belysningsarmaturer på ett ställe så att du enkelt kan handla det du behöver utan att behöva gå igenom dussintals webbplatser och jämföra priser eller stilar.

Designade delar och hållbar kvalitet

Vi förstår också att dagens unga generation letar efter designföremål med hållbar kvalitet - och vi är här för att leverera! Alla våra produkter är tillverkade av kvalitetsmaterial som mässing och trä så att de ska hålla så länge som möjligt samtidigt som de ger en elegant vibb som får alla rum att se fantastiska ut.

Handgjord och miljövänlig

Belysningsarmaturerna på Las Sola är alla handgjorda av arbetare i det lokala samhället. Vi erbjuder många alternativ för ditt hem eller företag, inklusive ljuskronor, lampetter och vägglampor. Vårt team av designers har studerat hantverket att tillverka glas för att ge dig de vackraste och mest funktionella armaturerna som är möjliga.

Las Sola® står för "Solen"

Las Sola® handlar om att få in solskenet i ditt hem. Ibland blir det mörkt, men vi tror att det är de små sakerna - som en stjärnklar himmel eller en varm solstråle - som gör livet värt att leva. Vi är här för att hjälpa dig att få tillbaka ljuset i ditt liv med vår serie av högkvalitativa belysningsarmaturer, inspirerade av naturen och utformade för att vara både funktionella och vackra.

Känn vibbarna.

Dessa lampor förbättrar inte bara stämningen i ett rum, de skapar också en varm och ljus atmosfär i motsats till dystra och oattraktiva utrymmen. Otillräcklig belysning gör att familjemedlemmar och vänner undviker områdena och att ett rum känns trångt. Det är därför vi vill hjälpa dig att bli av med de mörka hörnen i ditt hem - och hålla dem borta!

När du skapar ett utrymme för dig själv eller någon annan är det viktigt att ha rätt typ av belysning för att skapa en bekväm atmosfär, oavsett om det handlar om att ta fram det bästa i konstverk eller belysa ett område så att gästerna känner sig välkomna i ditt hem.

Jag är en inredningsarkitekt och Las Sola är min go to för belysningsarmaturer. De har ett stort utbud av stilar och priser för att matcha alla kunders behov. Verkligen en stopp shopping!

Parthenia Jefferies

Jag älskar dina belysningsarmaturer. De är precis vad jag vill ha till mitt hem. Jag gillar den rena, moderna designen på dina lampor och de skapar en riktigt vacker atmosfär i vårt hem.

Marisa Cathey

Las Sola har ett fantastiskt urval av både moderna och traditionella belysningsarmaturer. Priserna är bra, frakten är snabb och kundtjänsten är utmärkt. Jag kunde inte vara lyckligare med mitt köp. Tack så mycket Las Sola!

Irena Olds

9 Lokala språk Online-butiker.

Förenade kungariket

LasSola.co.uk

Förenta staterna

lassola.com

Tyskland

LasSola.de

Frankrike

LasSola.fr

Nederländerna

LasSola.nl

Italien

LasSola.it

Spanien

LasSola.es

Sverige

lassola.se

Danmark

lassola.dk