Las Sola

Influencer-installationsvideo

Välkommen till Las Sola, där kvalitet möter värme. Våra produkter är älskade och rekommenderade av ledande influencers och bloggare. På Las Sola är vi stolta över att skapa produkter som inte bara lyser upp dina utrymmen utan också fångar hjärtan hos designentusiaster och influencers. Våra pålitliga influencers ger dig detaljerade, lättföljda installationsvideor som visar elegansen hos Las Solas belysning och gardiner.

Visa mer

Premiumtyger Enkel installation

Förhöj din inredning med de finaste materialen i vår gardin- och tyglampserie. Denna kollektion inkluderar Aira-linnébomullsgardin, Plushy-sammetsgardin och vintage-inspirerad tyglampa. Oavsett om det är våra premiumgardiner eller vackert designade lampor, använder vi endast tyger av högsta kvalitet för att säkerställa elegans och hållbarhet i ditt hem. Njut av lyxen av toppklassiga material kombinerat med enkel installation.

Mångsidig belysning och detaljerade installationsguider

Utforska mångsidigheten och charmen i vår pendellampserie. Med Ritta handgjord pendellampa, Byers modern pendellampa och Lessio industriell vintage metallpendellampa, erbjuder Las Sola ett brett utbud av pendellampor som passar alla stilar. Om du behöver hjälp med installationen, följ våra steg-för-steg-videor för vägledning.

Lyxig förgylld serie

Njut av överflödet i vår Lyxig förgylld serie, med utsökta kristallampor, fjäderlampor och förgyllda bordslampor. Varje stycke är tillverkat med noggrann uppmärksamhet på detaljer och tillför en touch av glamour och sofistikering till vilket rum som helst. Perfekt för dem som söker det yttersta inom lyx och stil.